Nyheter

God fortsättning

Allmänt

Då har 4 veckor snart avlöpt på 2023 och vintern lyser med sin frånvaro, i alla fall snöns och kylan. 

Styrelsen hade sitt första möte för i år i torsdags med planering inför kommande Föreningsstämma. 

Sund har haft en lång tradition av att kunna hålla stämman kring 20-24 april, beroende på när lördagen inträffar. Detta har hann vi inte boka lokalen i tid och ber därför alla uppmärksamma att vi kommer att hålla stämman en vecka tidigare, lörd 15 april. Ta detta som förhandsinformation. Kallelse till Stämman med alla bilagor kommer senast tre veckor före stämman. 

Veddagar

Som tidigare nämnts har föreningen för avsikt att ordna med veddagar med början under februari. Inför varje tillfälle skickas meddelande ut och de som har möjlighet är välkomna att delta. Döda trä fälls, veden delas mellan deltagarna. 

Potatisföreningen

Potatisföreningen ämnar starta upp sin verksamhet igen. Verksamheten blir som tidigare förlagd på åkerlappen vid Tegeludden, bakom brevlådorna. 

Sund står för en första plöjning, föreningens medlemmar står sedan för jordfräsning och eventuellt staket runt om. Potatisen ska ju vara till för föreningens medlemmar och inte vildsvinen. Plöjning sker när vi kan anse att tjälen har gått ur. 

Båtplatser

Styrelsen vill påminna alla medlemmar att meddela förändringar gällande båtplats till Martin Gabell och PA Söderdahl under våren. Det kan avse ändringar såsom byte till större eller mindre plats eller borttagning av plats eller, om du äntligen skaffat en båt, till att önskar få en plats. 

 

Med det önskar vi alla en så bra start på året som tänkas kan. 

 

230128

/Styrelsen 

 

Annonser