Nyheter

God Jul och Gott Nytt År

Ännu ett år har gått, det är knappt så att man tror det. 

Mycket trist i världen, krig i Europa igen. Det trodde man hörde till dåtiden men icke. 

Det påverkar oss i Sverige och vi på Muskö en hel del. Rätt vad det är hörs mullret och smattret av demokratins försvarare ljuda över Horsfjärden. Amfibie övar på Berga, båtar servas på Musköbasen. I övrigt är det lugnt och skönt i våra stugor på ön, inte mycket trafik eller liknande som hörs i stadsmiljöer. Mer fågelkvitter, skällande råbockar, prasslet från smådjur m.m. Snön har kommit och försvunnit. Förhoppningsvis kommer det mer i närtid.  

En nyårsafton brukar tillägnas en önskan om ett nytt och bättre kommande år, och det är något vi får hoppas på - Ett bättre 2023.

Dessvärre dröjer det troligen längre än så innan freden åter kan lägga sig. 

Under året som gått hade vi tänkt få till ett avtal med en skogsavverkare för att gallra i våra trädområden, det har vi inte lyckats med. Vi är medvetna om att det står en hel del döda träd på olika platser och ska efter helgerna försöka få till några veddagar då vi kan ta ner de döda träden och ordna det som ved. Inte minst för att minska risken att de kommer ned av sig själva på ett olyckligt sätt. Inget är ännu klart, vi ber att få återkomma i januari. Vi får därför börja lite tidigare med kontakter och redan till våren börja kontakta uppköpare som kan hjälpa oss med gallring. Som en del brukar säga, nu är det närmare än någonsin. 

Med detta korta meddelande så vill 

Styrelsen önska alla medlemmar en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År. 

 

___________

Roger, Jan, Rolf, Martin, Hans Agneta, Peter

 

Annonser