Nyheter

Vecka 44

Ved, Kanoter, aktiviteter och grönområden m.m.

Ved

Den 2/11 lät vi fälla ett antal granar som dött den obehagliga barkborredöden. Resterna finns utmed Sundsvägen vid tomterna Sund 53, 59 och 60 ungefär. Det är fritt att hämta granved, ta gärna med lite av riset då en hel del är grenar som även det kan användas som ved. Först till kvarn...

Kanoter

Vid Sundshamn finns ett kanotställ som till våren skall kompletteras med ytterligare ett ställ. För närvarande är det befintliga fullt och för respektive innehavares och för styrelsens skull skulle vi be ägarna att märka upp sina respektive kajak/kant/windsurfingbräda. Och som redan nämnts, till våren sätter vi upp ett ställ till då intresset för att kanota eller SUPa verkar ha tilltagit. 

Aktiviteter

Det finns en del aktiviteter som energiska medlemmar anordnar, t.ex. yoga vid Midsommarängen och loppis i Sundshamn. Styrelsen uppmanar den som anordnar dylika aktiviteter att meddela oss så att vi kan annonsera om det på hemsidan, till glädje för alla. Hemsidan är till för även den informationen. 

Grönområden

Vår nya Grönområdesansvarige skulle gärna se att alla medlemmar funderar på vad som kan göras mer på våra allmänna gemensamma grönytor. Det kan vara saker som blivit bortglömt eller på annat sätt behöver göras något åt. Vi har tänkt att ordna en Att-göra lista baserat på den informationen, som tillägg till de vanliga uppgifterna som alltid finns. Sedan får de prioriteras och betas av vartefter. Det är lätt att man bara tar de vanliga arbetsuppgifterna av gammal vana och glömmer att titta på nya saker. Mejla  så ser vi till att de hamnar hos rätt person. 

221103

Roger ordf

 

 

 

Annonser