Nyheter

Vecka 40

Arbetsdagar, döda träd och grönområde m.m.

Nu på lördag 8/10 är det höstens sista arbetsdag. Den som vet med sig att man inte hunnit tidigare i år har chansen att göra klart årets insats. 

Skulle det ändå inte passa kan man göra upp med en arbetsledare om beting.

Och som av en händelse är det tillåtet att elda ris och löv under vecka 41-42 med tillhörande helg före och efter, det vill säga nu till helgen är det första eldningstillfället - t.ex. under arbetsdagen om det skulle vara mycket att ta hand om. 

 

Styrelsen får information om döda träd som kan riskera att rasa olyckligt. Vi åker och tittar på de utpekade träden så snart vi kan och tar ner dem vartefter. Vi vill tacka för uppmärksamma tomtägare för informationen. 

 

När det gäller grönområden utöver skogspartier kan vi äntligen meddela att föreningen har blivit med Grönområdesansvarig. Styrelsen har utökats med en tillförordnad ledamot (men vi räknar henne som ordinarie trots att det nog krävs stämmobeslut i sak). 

Agneta Sallhed Canneroth har erbjudit sig att ta ansvar för grönområden. Hon har varit på Muskö sedan före det att hon föddes kan man säga. Vi uppdaterar information under Mitt Sund/Styrelse Förtroendevalda med hennes uppgifter.

 

/Styrelsen

Annonser