bild5

Välkomna till Simskolan 2021 vid Källviksudd!

Vi startar måndagen den 12 juli och håller på måndag-fredag under tre veckor. Lördagen den 31 juli har simskolan avslutning.

Vi utgår ifrån att simskolan kan genomföras även i år trots att coronapandemin inte är över. Men om Folkhälsomyndigheten eller SLS Svenska Livräddarsällskapet skulle ge andra direktiv, följer vi naturligtvis dessa, vilket skulle kunna innebära att simskoleverksamheten ställs in med kort varsel.

Förra årets åtgärder för att förhindra smittspridning i samband med simundervisningen kommer att kvarstå. Vi håller avstånd till varandra då detta är möjligt, vilket exempelvis kan innebära att samlingarna inför lektionerna inte sker i ring på filten utan stående på gräsmattan samt att sagoläsningarna efter lektionerna utgår. Vidare kommer livräddningsövningar med inblåsningsmoment (HLR) inte utföras. Mer information om försiktighetsåtgärder lämnar vi löpande med start den 12 juli.

Gruppindelning:

Plask & Lek       Kl 10-10.45

Simskola           Kl 11-11.45

Märkestagning  Kl 12-ca 13.30

Simskoleverksamheten finansieras av Sunds tomtägarförening. Den är avsedd för boende i Sund/Sånö. Övriga kan delta i mån av plats och mot en avgift, se nedan. Vid överteckning kommer boende i Sund/Sånö att prioriteras. Viktigt att känna till är att man inte är garanterad plats alla tre veckorna och det går inte att föranmäla sig. Anmälan sker alltid på plats hos simskolan vid Källviksudd varje måndag i respektive simskolevecka. Vi har inte möjlighet att bevilja "drop-in"-anmälningar under pågående simskolevecka.

Avgiften för dem som tillhör Sunds tomtägarförening ingår i årsavgiften till föreningen. Övriga deltagande betalar en avgift per deltagare och vecka;

Plask & Lek:  200 kr per vecka

Simskolan:  400 kr per vecka

Märkestagning: 200 kr per vecka.

Veckoavgiften ska erläggas vid anmälan på måndagen. Antalet platser i grupperna är begränsat, varför alla anmälda förväntas delta alla dagar i veckan.

Alla är välkomna att simma för simborgarmärken och kilometermärken. Övriga simmärken kan tas av inskrivna i respektive deltagargrupp.

Välkomna till simskolan hälsar Simskolekommittén!

För information kontakta Carina Norgren, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.