bild5

Välkomna till Simskolan 2020 vid Källviksudd!

Vi startar måndagen den 6 juli och håller på måndag-fredag under tre veckor. Lördagen den 25 juli har simskolan avslutning.

Simskolan har alltså för avsikt att genomföra simundervisning även i sommar trots coronapandemin. Om Folkhälsomyndigheten eller SLS Svenska Livräddarsällskapet skulle ge andra direktiv, följer vi naturligtvis dessa, vilket skulle kunna innebära att simskoleverksamheten ställs in med kort varsel.

För att förhindra smittspridning kommer särskilda åtgärder att vidtas under simskolans öppettider. Vi kommer att hålla avstånd till varandra då detta är möjligt, vilket exempelvis kan innebära att samlingarna inför lektionerna inte sker i ring på filten utan stående på gräsmattan samt att sagoläsningarna efter lektionerna utgår. Vidare kommer livräddningsövningar med inblåsningsmoment (HLR) inte utföras. Mer information om försiktighetsåtgärder lämnar vi löpande med start den 6 juli. 

Gruppindelning:

Plask & Lek       Kl 10-10.45

Simskola           Kl 11-11.45

Märkestagning  Kl 12-ca 13.30

Simskoleverksamheten finansieras av Sunds tomtägarförening. Den är avsedd för boende i Sund/Sånö. Övriga kan delta i mån av plats och mot en avgift, se nedan. Vid överteckning kommer boende i Sund att prioriteras. Viktigt att känna till är att man inte är garanterad plats alla tre veckorna och det går inte att föranmäla sig. Anmälan sker på plats vid Källviksudd  varje måndag i respektive simskolevecka. Detta gäller ALLA!  Vi har inte möjlighet att bevilja "drop-in"-anmälningar under pågående simskolevecka.

Avgiften för de som tillhör Sunds tomtägarförening ingår i årsavgiften till föreningen. Övriga deltagande betalar en avgift per deltagare och vecka;

Plask & Lek:  200 kr per vecka

Simskolan:  400 kr per vecka

Märkestagning: 200 kr per vecka.

Veckoavgiften ska erläggas vid anmälan på måndagen. Antalet platser i grupperna är begränsat, varför alla anmälda  förväntas delta alla dagar i veckan.

Alla är välkomna att simma för simborgarmärken och km-märken. Övriga märken kan tas av inskrivna i respektive deltagargrupp.

Välkomna till simskolan hälsar Simskolekommittén!

För information kontakta Carina Norgren, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.