Lördagen den 25 april kl. 10 är det årsmöte för Sunds Tomtägarförening i hembyggdsgården. Välkomna!

Nu finns uppdaterad medlemsmatrikel 190823

Lördagen den 27 april kl. 10:00 är det årsmöte för Sunds Tomtägarförening i hembyggdsgården..

Visst är det fantastiskt att kunna komma ut på Muskö och vistas i en stuga nära naturen. Bada och basta eller promenera genom skogspartier. Året om. Och vi har gemensamt ansvar att sköta om våra gemensamma allmänningar. Följande bilder togs under november. Inte så trevligt. Förutom att ta med ved och sötvatten till bastun borde vi alla klara av att ta med skräp tillbaka.

DSC 0392

DSC 0393

Med det sagt önskar styrelen alla medlemmar en

God Jul och ett Gott Nytt År.

/Styrelsen, Sund 181217

Se över hur ni skyddar era buskar och träd.

Styrelsen skulle vilja uppmana alla tomtägare att se över skyddsnät och dylikt som är uppsatt kring fruktträd, buskar och planteringar. Välj hellre ett kompostnät än ett nylon eller stålnät. Nylon och stålnät orsakar lättare skador på djur eller som syns i bild, djuret kan strupas till döds. Detta vill ingen och det är av största vikt att varje tomtägare ser till att plocka undan sånt som kan orsaka problem och behålla skydd som fungerar.

Rådjur2

Rådjur1

Nätet i bild hade troligen fungerat bättre om det suttit fast i stolpar nedkörda i marken, men hellre då ett kompostnät.

Vid behov av nycklar eller frågor runt nycklar kontakta Peter Gardell på nedan kontaktuppgifter:

Mobil 070-248 91 68, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., Tomt 1:85, Kanalvägen 21

Go to Top