Väder Muskö

bild5

Välkomna till Simskolan 2018!

Vi startar måndagen den 9 juli och håller på måndag-fredag under tre veckor. Lördagen den 28 juli har simskolan avslutning.

Gruppindelning:

Plask & Lek       Kl 10-10.45

Simskola           Kl 11-11.45

Märkestagning  Kl 12-ca 13.30

Simskoleverksamheten finansieras av Sunds tomtägarförening. Den är avsedd för boende i Sund/Sånö. Övriga kan delta i mån av plats och mot en avgift, se nedan. Vid överteckning kommer boende i Sund att prioriteras. Man är inte garanterad plats alla tre veckorna. Anmälan ska göras varje måndag i respektive vecka. Detta gäller ALLA! 

Märken kan endast tas av de som är inskrivna i simskolan. Simborgarmärken och km- och årsmärken kan tas av alla. Vi tillämpar alltså inte någon "drop-in"-verksamhet. 

Avgiften för de som tillhör Sunds tomtägarförening ingår i årsavgiften till föreningen. Övriga deltagande betalar en avgift per deltagare och vecka;

Plask & Lek:  200 kr per vecka

Simskolan:  400 kr per vecka

Märkestagning: 200 kr per vecka.

Avgiften erläggs vid anmälan på måndagen och betalas för full vecka, oavsett hur många dagar man deltar.

Välkomna hälsar Simskolekommittén!

För information kontakta Susanne Hage, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

OBS! För simskolan 2019 söker vi ersättare till simskolekommittén. Det är ett roligt och tacksamt jobb där man lär känna många boende både i Sund och på Muskö. Är du intresserad kontakta valberedningen via PA Söderdahl tfn 070-5734327 eller kontakta sammankallande i simskolekommittén Susanne Hage.